Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، روز گذشته خبر صادرات زهر کژدم یا همان عقرب از افغانستان به آمریکا بازتاب گسترده ای در فضای مجازی داشت. گفته می شود یک پرورشگاه عقرب و مار در هرات، قرار است ۵۰۰ گرم سم را به خارج از کشور صادر کند که درآمد ارزی بالایی را هم به همراه دارد و هر گرم سم عقرب ۱۰ هزار دلار خرید و فروش می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز در کنار صحبت از این صادرات پر سود که ظرفیت آن در کشورمان هم فراهم است از خطرات آن نوشته ایم.

 نگهداری از ۲۰ هزار عقرب

همین اول کار بگوییم که شاید در نگاه اول درآمد از عقرب کار ساده‌ای به نظر برسد اما صادرکننده افغانستانی سم عقرب نظر دیگری دارد. اکبر درویش، سرمایه گذار و رئیس پرورشگاه صادر کننده سم عقرب گفته، در ابتدا با نگهداری از هزار عقرب کارشان را آغاز کرده‌اند و حالا تعداد عقرب‌ها به ۲۰ هزار رسیده است.

او درباره  هزینه زیاد نگهداری از عقرب ها گفته: «برای نگهداری ۲۰ هزار عقرب در دو سال گذشته ۸۰۰ هزار دلار هزینه کرده است.» البته فروش سم عقرب در کنار تامین مخارج سود زیادی هم دارد. این پرورشگاه عقرب طی دو سال توانسته ۵۰۰ گرم جمع کند که گفته می شود هر گرم آن ۱۰ هزار دلار در بازار جهانی به فروش می رسد.

کشنده‌ای درمانگر

هر چند که نیش عقرب بسیار مرگبار است اما همین زهر از جمله با ارزش‌ترین مایعات جهان به شمار می‌رود. این زهر بیشتر به کشورهای آمریکا و اروپا و کشورهای عربی صادر می‌شود. گفته می‌شود از زهر عقرب برای مداوای بیماری سرطان و تولید آنتی بیوتیک در پزشکی استفاده می‌شود. زهر کژدم حاوی «کلوروتوکسین» است که در تشخیص اندازه و موقعیت تومورهای سرطانی، بسیار استفاده می شود. همچنین از زهر عقرب برای از بین بردن بیماری مالاریا نیز استفاده می‌شود.

خطرات پرورش عقرب

معاون پایش و نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی پیش از این در گفت و گو با ایرنا  درباره خطرات پرورش عقرب گفته: «پرورش عقرب در منازل خطرات جانی به همراه دارد و به هیچ وجه قانونی نیست. پرورش این گونه بندپا شرایط و ضوابط خاص خود را دارد و خارج از این ضوابط هرگونه اقدام به پرورش می تواند توام با مخاطرات جانی باشد.» او همچنین درباره شرایط زهرگیری گفته که حتما باید در شرایط آزمایشگاهی باشد.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: افغانستان فضای مجازی تجارت عقرب نیش عقرب سرطان دارو سم عقرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۰۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت دلار به کانال ۵۹/دلار تلگرامی خریدار ندارد

گزارش تصویری تسنیم از بازار دلار سبزه میدان حاکی از کاهش قیمت دلار به کانال ۵۹ هزار تومان است.دلالان سبزه میدان با پیش بینی ادامه کاهش قیمت دلار، معتقدند نرخ‌های تلگرامی موثق نیست و دلار به قیمت تلگرامی در بازار خریدار ندارد. - اخبار اقتصادی -

گزارش تصویری تسنیم از بازار دلار سبزه میدان حاکی از کاهش قیمت دلار به کانال 59 هزار است.دلالان سبزه میدان با پیش بینی ادامه کاهش قیمت دلار، معتقدند نرخ‌های تلگرامی موثق نیست و دلار به قیمت تلگرامی در بازار خریدار ندارد.

 

.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «توافق‌نامه» همچنان معتبر است/ تمدید اجرا
  • بازگشت دلار به کانال ۵۹هزار
  • آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • نوسان قیمتی گوشت قرمز از ۴۵۰ تا ۸۸۰ هزار تومان
  • بازگشت دلار به کانال ۵۹/دلار تلگرامی خریدار ندارد
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • جدیدترین قیمت طلای ۱۸ عیار و انواع سکه در بازار؛ سکه یک گرمی چند شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی