Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@20:39:49 GMT

تجارت با سلاح کژدم

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۶۵۱۷۷

تجارت با سلاح کژدم

خراسان: روز گذشته خبر صادرات زهر کژدم یا همان عقرب از افغانستان به آمریکا بازتاب گسترده‌ای در فضای مجازی داشت. گفته می‌شود یک پرورشگاه عقرب و مار در هرات، قرار است ۵۰۰ گرم سم را به خارج از کشور صادر کند که درآمد ارزی بالایی را هم به همراه دارد و هر گرم سم عقرب ۱۰ هزار دلار خرید و فروش می‌شود. امروز در کنار صحبت از این صادرات پر سود که ظرفیت آن در کشورمان هم فراهم است از خطرات آن نوشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سم ۲ سال از ۲۰ هزار عقرب
همین اول کار بگوییم که شاید در نگاه اول درآمد از عقرب کار ساده‌ای به نظر برسد، اما صادرکننده افغانستانی سم عقرب نظر دیگری دارد. اکبر درویش، سرمایه گذار و رئیس پرورشگاه صادر کننده سم عقرب گفته، در ابتدا با نگهداری از هزار عقرب کارشان را آغاز کرده اند و حالا تعداد عقرب‌ها به ۲۰ هزار رسیده است. او درباره هزینه زیاد نگهداری از عقرب‌ها گفته: «برای نگهداری ۲۰ هزار عقرب در دو سال گذشته ۸۰۰ هزار دلار هزینه کرده است.» البته فروش سم عقرب در کنار تامین مخارج سود زیادی هم دارد. این پرورشگاه عقرب طی دو سال توانسته ۵۰۰ گرم جمع کند که گفته می‌شود هر گرم آن ۱۰ هزار دلار در بازار جهانی به فروش می‌رسد.
کشنده‌ای درمانگر
هر چند که نیش عقرب بسیار مرگبار است، اما همین زهر از جمله با ارزش‌ترین مایعات جهان به شمار می‌رود. این زهر بیشتر به کشور‌های آمریکا و اروپا و کشور‌های عربی صادر می‌شود. گفته می‌شود از زهر عقرب برای مداوای بیماری سرطان و تولید آنتی بیوتیک در پزشکی استفاده می‌شود. زهر کژدم حاوی «کلوروتوکسین» است که در تشخیص اندازه و موقعیت تومور‌های سرطانی، بسیار استفاده می‌شود. همچنین از زهر عقرب برای از بین بردن بیماری مالاریا نیز استفاده می‌شود.
خطرات پرورش عقرب
معاون پایش و نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی پیش از این در گفتگو با ایرنا درباره خطرات پرورش عقرب گفته: «پرورش عقرب در منازل خطرات جانی به همراه دارد و به هیچ وجه قانونی نیست. پرورش این گونه بندپا شرایط و ضوابط خاص خود را دارد و خارج از این ضوابط هرگونه اقدام به پرورش می‌تواند توام با مخاطرات جانی باشد.» او همچنین درباره شرایط زهرگیری گفته که حتما باید در شرایط آزمایشگاهی باشد.

منبع: فردا

کلیدواژه: تجارت افغانستان سم عقرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۵۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران عملکرد جنگ‌افزارهایش را مقابل سلاح‌های آمریکایی ارزیابی می‌کند!

بازدید 3 رسانه‌های غربی در گزارشی چهار هدف ایران برای توسعه همکاری با روسیه و انگیزه‌های متقابل روسیه را برای توسعه همکاری نظامی و اقتصادی از استفاده از کوریدور ایران را مورد توجه قرار داده‌اند که البته بخشی از آن نظیر ساخت سلاح اتمی، ادعاهای تکراری رسانه‌های غربی است. آنها همچنین مدعی شدند ایران با ارائه سلاح‌هایش به روسیه در حال ارزیابی عملکرد جنگ افزارهایش در مقابل تسلیحات آمریکایی است که اوکراینی استفاده می‌کنند. این گزارش را با زیرنویس فارسی می‌بینید.

دیگر خبرها

  • مناظره آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها درباره بمب اتم ایرانی
  • کشف سلاح عجیب از شکارچیان حیات وحش/ عکس
  • کمالوندی: ما به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیستیم
  • باند قاچاق سلاح شکاری و جنگی در یکی از استان‌های همجوار متلاشی شد
  • کشف ۱۹ قبضه انواع سلاح غیرمجاز در مشهد
  • کم رنگ شدن خط قرمز عدم استفاده از تسلیحات غربی علیه روسیه
  • ایران عملکرد جنگ‌افزارهایش را مقابل سلاح‌های آمریکایی ارزیابی می‌کند!
  • ذوب شدن اجساد شهدای غزه با سلاح‌های ممنوعه ارتش صهیونیستی
  • سوئیس: به اوکراین سلاح نمی‌دهیم
  • سودان: امارات بیش از ۴۰۰ محموله سلاح و مهمات برای نیروهای واکنش سریع فرستاده است